Din trygga partner för allt som rör tak

Tjänster

Vi på TioTak är stolta över att kunna erbjuda ett högkvalitativt tjänsteutbud inom takläggning i Stockholmsområdet:

  • Hängrännor: I samband med att vi renoverar ditt tak kan vi även låta vår kompetenta personal se över dina hängrännor och se till att de för bort vattnet på ett tillförlitligt sätt. Skulle de behöva bytas ut så kan vi hjälpa dig med det.
  • Takisolering: Att isolera för att spara energi är en lönsam investering. Hör av dig till oss om du vill veta mer!
  • Tegel, plåt och stålplåt: Som specialister på takläggning med pannor och plåt kan vi garantera lång livslängd på ditt tak genom att välja rätt material och se till att takpannorna hamnar rätt. Den plåt vi använder tillverkas i vår egen fabrik i Nådendal och kommer med en teknisk garanti på 50 år.
  • Fasadrenovering: När du ändå håller på och renoverar taket kan det passa bra att låta oss ta en titt på din fasad också. Vi renoverar din fasad och ger ditt hus ett förnyat skydd mot väder och vind.
  • Dörrar och fönster: Vi har kompetensen och erfarenheten som krävs för att byta ut dörrar och fönster i din fastighet. De dörrar och fönster som vi arbetar med kommer från Finland och håller en väldigt hög kvalitet.

Att jobba med takläggning är att föra en stolt tradition vidare och här känner vi att vi verkligen bidrar. För oss spelar det ingen roll om vi står inför att renovera ditt befintliga tak eller hjälpa dig att helt byta ut detsamma – det handlar om en yrkesstolthet och att sätta ära i vad vi gör; oavsett vad uppdraget handlar om.

TioTak vill alltid se till att Stockholms tak håller högsta kvalitet och att staden även i fortsättningen behåller sin skönhet.

Vi tar oss an samtliga uppdrag med samma entusiasm och noggrannhet då vi vet att vi genom vårt jobb hjälper människor till en bättre och högra levnadsstandard. Att anlita TioTak för takläggning i Stockholm innebär alltid att du får ett högkvalitativt jobb utfört till ett rimligt pris och att du dessutom för både kunnande och – framförallt – en yrkesstolthet på köpet. Hör av dig redan idag om hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig med ditt tak.

Välkommen till TioTak – den stolta takläggaren i Stockholm.