Takläggare Stockholm

Din trygga partner för allt som rör tak

Om oss

Vi har lång och bred erfarenhet av att arbeta med takrenovering, takläggning samt en rad andra relaterade tjänster. Vi tar hand om hela processen från pappläggning, renovering eller byte av läckt, plåtarbeten, isolering samt själva takläggningen. Vi kan även hjälpa till med byten av fönster och dörrar samt fasadrenovering.

Vi vänder oss till både privatpersoner och företag. Oavsett uppdragets omfattning är du som kund alltid i centrum och inkluderad i arbetet. Alla uppdrag är unika, men som kund hos oss är du alltid garanterad ett arbete av högsta kvalitet.

En seriös takläggare i Stockholm

Vi vet att hela branschen under senare år drabbats av att en massa oseriösa aktörer smugit sig in och utfört rena fuskjobb. Takläggare har fått ett dåligt rykte och detta jobbar vi aktivt med att tvätta bort. Vi levererar alltid perfekta jobb för en rimlig summa och – framförallt – vi lämnar alltid garanti på våra jobb. Som en ytterligare trygghet för dig som kund så erbjuder vi dig även en kontakt med tidigare kunder som anlitat oss. Referenser och goda vitsord är det bästa sättet att sanera ut de dåliga och undermåliga takläggare som finns i omlopp och här känner vi oss trygga med vår verksamhet. Att så många tidigare kunder står beredda att rekommendera oss tar vi som ett kvitto på att vi gör rätt och vi hoppas att även du i framtiden ska bli en av våra referenser som ger oss dina goda vitsord.

Garanti på jobben och en kontakt med tidigare kunder är A och O då det handlar om hantverksbranschen i allmänhet och takläggning i synnerhet.

Ta hand om ditt tak och få det att hålla över en längre tid – kontakta oss redan idag. Vi håller alltid vad vi lovar.

 

Har du frågor gällande takläggning, eller vill ha en kostnadsfri offert?