Takläggare Stockholm

Din trygga partner för allt som rör tak

Tjänster

Vi erbjuder hjälp med det mesta som rör dina tak. Vår vana och erfarenhet gör att vi kan arbeta noggrant och effektivt - oavsett vilket typ av material det gäller, vilken taktyp det handlar om eller om det handlar om något annat typ av uppdrag. Att anlita oss innebär att vi kommer förbi för en kostnadsfri konsultation där ditt tak besiktigas och där vi därefter lämnar en offert och ett åtgärdsförslag.

Skulle du välja att gå vidare med oss så kommer vi att hålla en regelbunden kontakt genom hela projektet. Kommunikation är en väsentlig del av vår verksamhet: att du som kund får veta hur det går, ställa frågor och komma med förslag är givet för oss. Efter avslutat arbete så sker alltid en grundlig besiktning. Vi lämnar aldrig någonting åt slumpen.

Här följer några av de övriga tjänster som vi erbjuder och som vi mer än gärna hjälper dig med.

Hängrännor: I samband med att vi renoverar ditt tak kan vi även låta vår kompetenta personal se över dina hängrännor och se till att de för bort vattnet på ett tillförlitligt sätt. Skulle de behöva bytas ut så kan vi hjälpa dig med det.

Taksäkerhet: Du som villaägare har ett ansvar över ditt tak. Ett ansvar som innebär att ingen ska ta skada vid exempelvis arbete på taket - här kan vi nämna sotare som ett exempel. Detsamma gäller naturligtvis om du själv skulle ge dig upp på taket för att skotta snö eller för att laga någon tegelpanna som gått sönder. Det är farligt att vistas så pass högt upp och ett enda felsteg kan innebära svåra skador. Underskatta inte den aspekten. Vi har lång erfarenhet av taksäkerhet och kan hjälpa dig med att sätta upp takstegar, skyddsräcken, ankarpunkt, snörasskydd, nockräcke och glidskydd. Allt detta ger dig mer trygghet och är något som underlättar för yrkesmän som någon gång i framtiden ska beträda ditt tak.

Takisolering: Att isolera för att spara energi är en lönsam investering. Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Tegel, plåt och stålplåt: Som specialister på takläggning med pannor och plåt kan vi garantera lång livslängd på ditt tak genom att välja rätt material och se till att takpannorna hamnar rätt. Vi jobbar med alla typer av material och vi erbjuder alltid garanti på utförda uppdrag.

Att jobba med takläggning är att föra en stolt tradition vidare och här känner vi att vi verkligen bidrar. För oss spelar det ingen roll om vi står inför att renovera ditt befintliga tak eller hjälpa dig att helt byta ut detsamma – det handlar om en yrkesstolthet och att sätta ära i vad vi gör; oavsett vad uppdraget handlar om.

Vi vill alltid se till att Stockholms tak håller högsta kvalitet och att staden även i fortsättningen behåller sin skönhet.

Vi tar oss an samtliga uppdrag med samma entusiasm och noggrannhet då vi vet att vi genom vårt jobb hjälper människor till en bättre och högre levnadsstandard. Att anlita oss för takläggning i Stockholm innebär alltid att du får ett högkvalitativt jobb utfört till ett rimligt pris och att du dessutom för både kunnande och – framförallt – en yrkesstolthet på köpet. Hör av dig redan idag om hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig med ditt tak.

Stuprör till nytt tak

 

Vi ordnar även dörr- och fönsterbyten hängrännor och fasadrenoveringar